Mikkeli, ulkokentällä. Tuomareina Marja Lahikainen (A-kisa) ja Anne Savioja (B).

Molemmilla radoilla Lettu esitti erinomaisia pätkiä: pujottelut onnistuivat hyvin, vauhtia ja irtoamista löytyi kun ohjaus oli kohdillaan. Ekalla radalla tuli puomilla ylösmenokontaktivirhe (ehkä työnsin Letun puomille hiukan sivusta) ja lentokeinu. Kaksi kieltoa olivat omia ohjaus-sössejäni ja törmäys koiraan aiheutti vielä yhden virheen, tulos siis 25 ja 21. sija.

Toisella radalla oli vähän enemmän hämmennystä, kuitenkin kontaktit olivat nyt erinomaiset. Letun oli vaikea hahmottaa putken suuta kun loppuputkea näkyi suuaukon molemmilta puolilta (putki siis "loch nessinä"), siitä 2 kieltoa. Hyppykuviossa se tuli epävarmaksi ja yhden hypyn ali, tuloksena siis hylkäys. Loppuradalla se keinulla ilmeisesti vähän kolautti itseään, koska ei edennyt heti keinun jälkeen reippaasti - annoin sen mennä parin esteen ohi ja jatkoin rataa lopusta.

Yleishuomioita: Verryttelyhypyillä Lettu vähän liukasteli ja kompuroi, tämä saattoi johtaa hyppykyvioiden epäonnistumiseen radalla. Tulee siis helposti epävarmaksi jos itse epäonnistuu. Sensijaan kontakteilla saan näköjään komentaa sitä ihan kunnolla jotta se myös malttaa ottaa ne kunnolla. Rohkeampaa ohjausta minulta, Lettu on teknisesti hyvä!