Kolme janaa joista kahdella oli valmiina vieraat JR:n viemät esineet, ja yhdelle vein koiran nähden tutun esineen ensiksi. Se ensimmäinen meni hyvin, joskin eka lähetyksellä ei edennyt tarpeeksi pitkälle, lähti kuitenkin hyvin uudestaan. Kahdelle seuraavalle ei aikonutkaan lähteä, kävin sitten molemmilla näyttämässä esineen. Sitten meni ja etsi hyvin.

Koira välillä autoon ja uusi yritys: kaksi janaa valmiilla esineillä. Lettu lähti vaisusti ja kääntyi pian takaisin. Yritin uusia lähetyksiä, mennä lähemmäksi ja hetsata omalla lelulla... mikään ei tuntunut auttavan. Ekasta janasta esine kuitenkin löytyi kun mentiin tarpeeksi lähelle (n10m?) mutta toiselle janalle sitäkin haluttomampi lähtemään. Suutuinkin jo Letulle (anteeksi :(( ) ja sen jälkeenhän se halusi vain mielistellä. Lopulta hain itse esineen pois.

Juoksin sitten metsässä Lettu vapaana ja heittelin sille esinettä. Tämä oli kivaa ja Lettu innostuikin ja toi oikein vauhdilla. Vaikka se ei varsinaisesta treenistä käynyt, onneksi saatiin purettua pattitilanne joka uhkasi muodostua välillemme.