Optimi sää ja hyvä maasto, ei enää lunta.

Eka pisto vastatuuleen, meinasi edetä pitkin tallauksia syvemmälle alueelle. Kutsuin pois, takaisin tullessaan sai hajun ja paineli piilolle. Mm (KH) oli häkkyrässä joka osittain peitetty. Kiintorullailmaisu ja näyttö erinomaiset, kolmiokuvio toteutui hyvin.

Toka pisto myötätuuleen, lähti hyvin mutta alkaessani itse siirtyä keskilinjalla eteenpäin kurvasi mukaani. Uudella lähetyksellä lähti taas hyvin, nyt odotin että ehtii vähän kauemmaksi minusta ennen siirtymistäni. Ensimmäistä kertaa mies-maalimies (HL). Kiintorullailmaisu. Oli vähän epäröinyt mm:llä mutta tarkistanut piilon (puska & kuoppa) uudestaan, ja ottanut sitten rullan. Toi rullaa kohti aloituskohtaa, kutsuin ja korjasi suunnan. Näytölle lähetyksessä epäröi hiukan, sit lähti vauhdilla mutta keskilinjaa pitkin ensin vähän matkaa taaksepäin. Näytöllä ei vierastanut mm:stä.

Kolmas ja neljäs pisto haamuja (samat mm:t siirtyneet), suorat palkat, meni vauhdikkaasti ja eteni kohtuu suoraan. Hain koiran itse pois.

Viides (KH) piti ottaa peräänjuoksuna kun kyttäsi toiselle puolelle (näki HL:n siirtyvän). Suora palkka. Hain itse koiran.

Kuudes puolipako, onnistui hyvin. HL yritti palkata lelulla ohjeitteni mukaan, mutta Lettu ei suostunut leikkimään. Minä menin myös piilolle. Annettiin sitten makkaraa ja yritettiin vielä leikittää siinä onnistumatta.

Kokonaisuutena positiivinen harjoitus, koiralla oli intoa ja vauhti säilyi koko ajan. Rullatyöskentely oli hyvää. Palkkana täytynee jatkossa käyttää vain makkaraa, ja loppuleikki pitää tulla minulta kuten ennenkin.