Kävimme läpi pk-tottiksen liikkeet tarkoituksena kartottaa, missä kohti on korjattavaa ja eniten paranneltavaa.

Seuraaminen - no, en verytellyt ollenkaan ja seuraaminen ei ollut aluksi tarpeeksi tiivistä. Kaavio kuitenkin läpi ihan BH-kokeessa kelpaavala tavalla - joskin henkilöryhmä oli vain yksi henkilö (ER).

Liikkeestä istuminen ei onnistunut millään. Meni monta kertaa maahan. TÄMÄ UUSIKSI OPETTELUUN.

Maahanmeno ja luoksetulo - hyvät. Luoksetulo oli paljon reippaampi kuin viime viikolla!

Nouto ok, tosin paluu ravilla ja meillä oli vain 450-kapula.

Hyppynouto erinomainen, (kun vaan heitän suoraan) esteeseen vaan korkeutta lisää, nyt 60cm. Kapulan voi hyvin vaihtaa siihen 650:seen.

Estenouto: Tätä ei olla tehty, ja aloitin juoksuttamalla koiran loivemman esteen yli kapula suussa. Siinä ei ongelmia, joten noutoliike mukaan, ja hyvin meni. Täytyy kuitenkin treenata tällä loivalla esteellä liike varmaksi ennen kuin laittaa jyrkälle.

Eteenmenoa otimme purkille niin että Lettu näki kun ER laittoi nameja, mutta sitten lähetyskohdasta ei nähnyt purkkia. Lähti hyvin, mutta kääntyi sitten takaisin kun purkki ei tullutkaan heti silmiin. Seuraavilla lähetyksillä meni purkille asti, mutta vähän kiemurrellen. Eiköhän siihen tule taas imua kun rutiini lisääntyy. Maahanmenoja en nyt ottanut ollenkaan.

Tarkoituksena oli ottaa paikkamakuu tähän loppuun, mutta olin niin tyytyväinen koiraan että lopetin tähän: se pysyi koko treenin ajan hyvässä vireessä ja iloisena. Leikittiin vähäsen päälle.