Varnes-hippoksella (nurmi), tuulinen, viileähkö poutasää.

Letulle oli selvästi parin päivän treenitauko tehnyt hyvää! Ensi alkuun otin pätkän seuraamista: Lettu oli suorastaan vietikäs ja seuraaminen oli iloista mutta silti tarkkaa. Vaikka paikka oli lähes vieras (kerran aikasemmin ollaan käyty). Pysähdyksissä se suorastaan läjähti kiinni vasempaan jalkaani ja käännökset olivat tarmokkaita.

Liikkeestä istuminen: tein istumisia sarjoina pidentäen valmistelevaa osuutta kahdella askeleella joka kerta. Lettu teki yhden virheen (meni maahan) mutta sitten "loksahti" ja alkoi istua itsevarmasti. Hienoa. Viimeiseksi otin "tarkistuksen vuoksi" yhden liikkeestä maahanmenon, se meni oikein.

Paikkamakuu. Innokkuudesta huolimatta Lettu jäi varman oloisesti maahan. Menin 30 askeleen päähän. Vaihtelin asentoa seisten välillä selin, välillä kohti ja välillä kyljittäin. Kävin välillä palkkaamassa 3 kertaa vaikka tällä kertaa olisi aikaa varmasti voinut pidentääkin. Toisaalta hyvä palkata kun menee hyvin! Paikallaoloaikaa tuli 4,5 minuuttia. Loppupalkkana oli mustin murkinaa jonka tarjoilin alas.

Sitten vielä otin pikaistumisia ja pikamaahanmenoja randomina, palkka kopittelemalla. Kaikki asennot onnistuivat, ja maahanmenot olivat erityisen hienoja: etupää edellä nopeasti alas. Tulipa hieno fiilis tästä treenistä!