Häiriö- ja vieraspaikkatreeniä. Ensi-ympärillevilkuilujen jälkeen saatiin aikaseksi upeaa seuraamista. Tiivis, reipas ja iloinen :) . Paikkamakuussa piti korjata muutaman kerran, joskin häiriö oli aika suuri, sillä EW tuli juttelemaan autolla viereen. Tyytyväinen olin siihen, että Lettu ei paineistunut korjauksista, vaan asettui "henkisesti tasapainossa" uudelleen makaamaan. Jonkin ajan päästä (useita minuutteja?) se kuitenkin alkoi tärisemään (kylmä vai painetta sittenkin?). Vapautuksen jälkeen taas seuraamiset hienoja.

Maahanmenoja liikkeestä: ensimmäinen hieno ja nopea, sen jälkeen vaati lähes joka kerta jonkin lisäavun. GRRRR! Miksi en lopettanut siihen yhteen? Tuntui menevän koko ajan huonommaksi. Otin vielä yhden paikkamakuun ostoskärrypömpelissä, pysyi hyvin. Lähdin sitten pois.

Kun huonot maahanmenot jäivät kaivelemaan, piti mun vielä kokeilla niitä Juuromarketin parkkiksella. Tein nyt niin että paikalta käsky maahan, sitten 2 askelta ja käsky maahan, 4 askelta ja lopuksi 8 askelta. Joka kerran onnistui yhdellä käskyllä. Eli käsky ei saa ikinä tulla yllättäen. Tokihan minä sen ennestäänkin tiesin mutta...