Paikkamakuu Rasmuksen kanssa alkoi hyvin, mutta puolentoista minuutin jälkeen yritti taas nousta istumaan. Jouduin korjaamaan kaksi kertaa menemällä lähemmäksi käskemään maahan, kaukokäsky ei enää tehonnut (pelottavaa). Kävin sen jälkeen vielä kerran palkkaamassa. Yhteensä kaikkine korjailuineen maassaoloaikaa tuli kuitenkin viisi minuuttia :) .

Noutoa otettiin pikkukapulalla, se ei oikein nyt innosta? Ei ollenkaan Lettumaista. Piti avustaa ja hetsata kovasti että sain sen ylipäätään laukkaamaan kapulalle ja varsinkin takaisin.

Luoksetulossa otin nyt kokonaisena liikkeenä palkaten makkaralla. Väliin myös istumisen palkkaamista, koska nousi sieltä kerran...! Luoksetulo on teknisesti loistava, mutta hidastelee, ihan lopussa heittää raville. Toisaalta, nyt se tuli koko matkan suoraan eikä juossut kaarella niinkuin usein aikaisemmin.

Otin vielä uuden paikallaolosession, nyt Shadyn kanssa. Seisoin aika kauan Letun vieressä (ehkä minuutti?) ennen kuin jätin sen. Kun aikaa alettiin ottaa ollessani kauempana, se alkoi taas puolentoista minuutin kohdalla nouseskelemaan. Tästä on nyt tullut jonkinlainen tapa, kierre josta on päästävä eroon!

Kotona kokeilin vielä paikallamakuuta, mutta nyt Lettu oli "oma itsensä", ei ottanut harjoitusta tosissaan vaan heilutti häntää ja komensi minua katseellaan. Lopetin siis heti alkuunsa.

Huomenna en treenaa muuta, mutta otan yhden nopean paikkamakuun jossain vieraassa paikassa. Nopea = alle minuutti.

Ainiin, BTW, jotain outoa Letun käytöksessä tosiaan on: kentällä, ennen treenien aloittamista otin pujottelua ja putkea, ja se ei oikein innostunut niistäkään: pujottelulla tosi hidas. Teki muutaman kerran loppupään virheen, ja jouduin niitä korjaamaan, ihankuin se nyt ei kestäisi korjauksia edes agi esteillä. Valeraskautta???