Sää lämpötilaltaan sopiva, ei juurikaan tuullut. Koirakorven ryteikköhakuradalla ei vielä aluskasvillisuutta ->vähän helpompaa kuin normaalisti.

1.pisto vasen etukulma AA, kiven takana, ei apuja, suora palkka ja mm toi syötellen pois.

2.pisto oik.etukulma HL maapiilossa, piilo kiinni. Kiintorullailmaisu. Lettu lähti hyvi, mutta kun itse lähdin siirtymään, kurvasi takaisin (taas!). Sen jälkeen ei meinannut lähteä uudestaan. Onko tuo minun siirtymiseni se syy mikä tekee koiran epävarmaksi?!? Haettiin sitten vainu (ei näköyhteyttä) piilolta. Palasin takaisin keskilinjalle ja lähetin, nyt ei ongelmia. Ilmaisussa pudotti rullan n. 2 metriä ennen luoksetuloa, alkoi jo kääntymään näyttösuuntaan. En huomioinut tässä sitä. Näyttö hyvä.

3.pisto MM kioskissa, ei apuja. Hyvä lähtö, etsintä, kr-ilmaisu ja näyttö. Nyt en siirtynyt ennen kuin koira oli puolimatkassa menossa, enkä siirtynyt kovin paljoa (no se maasto...). Toisaalta Lettu nyt palatessaan piilolta juoksi kohti lähetyspaikkaa, piti vähän kutsua. Kun Lettu oli tuomassa rullaa, annoin tuo-käskyn n. 5 metrin päässä. Luovutus nyt hyvä. Näyttö hyvä.

4.pisto HL roskiksessa. Suora palkka. Lähetys ja etsintä hyvät, ei apuja.

5.pisto MM piti lähteä juoksemaan kun olin kytkenyt koiran edellisellä piilolla. No, Lettu ei nähnyt mm, ja MM hihkui kovin hiljaa... sitten kun olisimme nähneet heidät, Lettu jäi liiveistä kiinni risukkoon ja jouduin irrottamaan koiran ja virittelemään liivit uudestaan. Pyysin sitten ääniapua ja mentiinhän tuonne viimeisellekin pistolle sitten hyvällä imulla :) Suora palkka, loppuleikki maasta löytyneellä kepillä. Toimi sekin paremman puutteessa.

Yleishuomioita: Nyt oli käytössä näyttöliinaa varten valjaat liivien alla. Toimivat hyvin. Välineurheilu alkaa olla hanskassa sekä koiralla että ohjaajalla. Tuota etenemis-siirtymistä täytyy harjoitella näkyvämmässä maastossa, ettei koiralle tule hätä. "Apuvalikoimaan" täytyy lisätä tuo vainun haku, sekin toimi hyvin.