Lämmin päivä.

Aloitimme seuraamisella. Meni ihan hyvin, mutta sitten astuin Letun hännän päälle käännöksessä. Alkoi hillitön mielistely, joskin se silti teki töitä ja ihan mukavasti. Käännökset ei kyllä ole yhtä hyviä kuin ennen.

otin väliin jonkun maahanmenon, ja yhden luoksetulon maasta, hyvä.

Noutoja: 600gr kapulalla ensin 60 cm esteestä, sitten nostettiin aina 90 cm asti. Meni hyvin (yhden kerran karkasi kapulan perään, en välittänyt).

A-este (jyrkkä): Ensin juoksutin pelkän koiran siitä yli, meni ihan kuin olisi aina kiivennyt sitä, tuli sopivan varovasti alas. Kapulan (600gr) kanssa sama juttu. Noutona sitten kiersi esteen, otti kapulan ja aikoi kiertää takaisinkin. Menin vastaan ja ohjasin esteen kautta. Toisen kerran autoin lähtemällä mukaan, sitten teki hyvin. Ei missään vaiheessa ollut pudottamassa kapulaa, hienoa!

Vaihdoin paksumpaan 700gr kapulaan, ja sillä tasamaanoutoa. Ei meinannut kelvata koko kapula suuhun! Jouduin kovasti hetsaamaan ja auttamaan, sittenkin kantoi kapulaa ihan yök-tää-on-hirveetä-näköisenä. Tosin yhden kerran kävi sitten itsekseen hyppäämässä sen 90cm hypyn sen kapulan kanssa... :D

Eteenmenoja: kuppi oli piilossa mutta Lettu näki kun se vietiin. Ei oikein imenyt. Helpotettiin tuomalla kuppi näkyviin kentälle, vieläkään ei ollut riittävää vauhtia. Tätä täytyy nyt jatkossa helpottaa tosi reilusti ja luoda uusi usko Letulle.

Lopuksi leikkiä, ensin ihan vähäsen karvapatukalla vetoa, sitten hetken huilitauon jälkeen kahden patukan saalistusta. Kivaa oli!