Aholaidassa, tuulinen mutta ei sada - sää.

Seuraamisia: nyt painopiste iloisuudessa, pitkiä suoria myös nurtsilla ja täyskäännöksiä. Nurtsilla vähän meinasi mennä nuuskutteluksi mutta enimmäkseen hyvää ja reipasta seuraamista.

Noutoja: ensin tasamaanouto 2x sillä inhokki-700 grammasella. Hyvin onnistui, joskin Lettu hiukan empi ennenkuin otti kapulan suuhun, ja palautus ravilla.

Sitten a-estenouto (jyrkkä A) ensin niin, että juoksin vieressä ja heitin kapulan vasta kun este oli kiivetty, sitten ihan kokonaisena liikkeenä tosin menin varmistamaan esteen viereen. 600gr kapula tässä. Helppoa helppoa.

Luovutuksia esineillä - eli käytännössä tasamaanoutoja leluilla. Saadakseni kunnollisen luovutuksen piti antaa lisäkäsky "tuo" kun oli tuomassa, pari kertaa pääsi pudottamaan esineen. Hyviä luovutuksia kuitenkin suurin osa. Loppuun vielä 700gr kapulalla kokonainen nouto, parempi nyt kuin alussa!

Eteenmenoja. Koska olin kentällä yksin, piti minun viedä palkat Letun nähden. Tuli samalla harjoiteltua paikalla istumista ja maassaoloa. Eteenmenot pitkillä matkoilla, kaikki reippaita, muutaman kerran jopa karkasi jonka tässä vaiheessa kyllä hyväksyn. Täytyy harkita vihjesanan poisjättämistä/muuttamista eleeksi.

Lopuksi kahden patukan leikkiä. Kivaa oli!