Paikkamakuu Rasmuksen kanssa, melko lailla suoraan autosta paikkamakuuseen (tarkoituksella). No, Lettu nousi heti istumaan, ilmeisesti jo kun poistuin sen luota. Käskyllä sitten meni takaisin maahan ja pysyi siellä hyvin. Oltiin kolme minuuttia, osan aikaa näkösuojassa, osan aikaa seurustelin Askon kanssa. Nou probleems.

Seuraaminen oli vähän hutiloivaa. En oikein saanut otetta koiraan ja siltä se sitten näyttikin... käännökset velttoja ja suorilla kontakti häilyvää.

Jättöliikkeet sitten superhienosti! Ensin maahanmeno, täydellinen :) Istumisia otin useamman: teki kerran virheen, minun pitää hidastaa mutta samalla olla tarkkana etten anna mitään muuta apua (ER huomasi että käänsin ylävartaloa). Lopuksi hiljentämiseksi riitti kun vain jännitin pakaralihaksia. Tarkistuksen vuoksi otin yhden liikkeestä seisomisen, se onnistui.

Luoksetuloja: kerran jätettyäni Letun istumaan, se nousi seisomaan, muuten teki oikein, kerran jätin maahankin. Perusasento edessä suora. Luoksetulovauhtia olisi voinut olla enemmänkin.

Eteenmeno: auton viereen kaatunut makkarakippo oli tietenkin houkutteleva.. uusi yritys meni hyvin (tietysti pieni karkaaminen...). Palkkakippo oli viety niin ettei koira näe.