Kisa alkoi hyvin, luoksepäästävyydestä 10 samoin paikkamakuusta. Menin sitten ryhmän ensimmäisenä suorittamaan, eikä virittelyaikaa ollut muuta kuin sen verran, että kiersin kehänauhojen ulkopuolelta takaisin jotta sain syötettyä pikaisesti pari makkaraa.

Luoksetulo oli ensimmäinen liike. Lettu teki hienosti, mutta ennakoi sivulletulon - tuli melkein suoraan sivulle, siitä vain 6.

Toisessa kehässä hihnaseuraaminen, se oli mallikasta: 9. Meinasin itse lopettaa seuraamisen kesken, ja lopussa tuli sen takia epäröintiä (kuka käski opetella kaavion ulkoa?). Liikkeestä maahanmenon valmisteleva osuus siksi (?) epävarma, itse liike hyvä: 8. Hyppyliikkeestä sitten täysi 10.

Kolmannessa kehässä Lettu meno tosi epävarmaksi, ja vapaanaseuraaminen oli ihan kauheaa. Tuomari kuitenkin lahjoitti meille siitä 7 pistettä. Liikkeestä seisomiseen jouduin oikein kädestä pitäen laittamaan Letun aloitusperusasentoon, itse liike taas hyvä, paitsi loppuperusasento jäi ottamatta: 8.

Kaikki tuomarit antoivat yleisvaikutelmaksi 8. Loppupisteet 164, 1-tulos, kuvasi hyvin päivän suoritusta: kaikki osattiin mutta paremmin olisi voitu tehdä. Itseä harmitti tuo loppua kohti epävarmuuden lisääntyminen. Tällä kertaa ei saatu edes videoitua jotta olisi voinut etsiä syytä moiseen.