Viikonlopun aikana kolme lähes identtistä treeniä: neljä valmista maalimiestä, umpipiiloissa, kaikille ilmaisut ja näytöt.

Lettu etsi hyvin ja lähdöt olivat kunnollisia, kun vaan itse keskityn ja en turhia löpise koiralle. Vauhtiakin oli mukavasti, ja vaikka maasto oli osin aika ryteikköinen, maalimiehet löytyivät kohtuu helpolla. Ilmaisut olivat myös hyviä, joskin pudotti rullan vähän turhan aikaisin aika useasti. Näytöt olivat hyviä. Lettu jaksoi hyvin ja motivaatio pysyi yllä kaikki treenit vaikka välillä ei löytynytkään heti.

Seuraavia apukeinoja käytettiin: Yhden kerran hei-huuto kun koira ei edennyt oikeaan suuntaan usean lähetyksen jälkeenkään. Näytölle lähtiessä huuto "kävikö - kävi" joitakin kertoja - auttaa koiraa lähtemään suoraan ja _vauhdilla_. Alueelta poistuttaessa maalimiehet jäivät huutelemaan metsään (tämä kahdella ekalla treenikerralla, kun oltiin tulossa takaisin myöhemmin).

Ongelmia: Kerran otin Letun käskyn alle istumaan keskilinjalle, sen jälkeen ei tehnyt kunnon pistoa vaan palasi takaisin ja otti rullan suuhun. Ei kuitenkaan tarjonnut rullaa minulle vaan pudotti sen itse. Jätin huomiotta.

Yksi maalimies oli "mörkö": haukahti löytäessään ja näytölle mennessään oli vähän varovainen. Kuitenkin ilmaisu ja näyttö olivat kelvolliset, joten ei tehdä tästäkään ongelmaa.

Treeniviikonlopusta jäi kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen mieli, kyllä me jotain osataan :)