Aholaidassa, pk-treeni parina Shady. Lettu ensin paikkamakuussa. Laukauksiin ei reagoinut, mutta jännittyi muuten kovasti, kävin pari kertaa välipalkkaamassa ja kun koira rentoutui, menin vapauttamaan.

Seuraaminen alkoikin vähän huonosti. Ampumisissa vähän hypähti, mutta täyskäännöksen jälkeen alkoi oikein kunnolla kärvistelemään. Ei halunnut seurata vasemmalla puolella (siellä missä Shady makasi, JR joutui sitä vielä korjaamaankin käskyllä) ja kun ER tuli ampumapaikalta pois, Lettu halusi mennä mielistelemään. Komensin takaisin ja seuraaminen paranikin sitten.

Hyppynoutoa otettiin 90 cm hypyllä ja 700gr kapulalla. Hypyt, noudot ja luovutukset hyviä, mutta karkailee...

Eteenmenossa lähti hyvin, mutta kaarsi kentän reunaan. Kaksi kertaa. Kolmannella lähetyksellä menin lähemmäs, sit meni suoraan. Tämä tehtiinkin eri päin kun aikasemmin, siksi kai niin vaikea.

Käytyäni välillä kotona, tulin takaisin ammuskelemaan. Laitoin koiran paikkamakuuseen ja ammuin itse. Yhden kerran nousi, mutta ei mitenkään jännittyneenä. Korjauksen jälkeen pysyi hyvin vaikka ammuin välillä aika läheltäkin (15 askelta). Ei reagoinut ollenkaan.

Vielä seuraamista: nyt sékin oli hyvää, innokasta ja tiivistä. Olin oikein tyytyväinen.