Koko alo-luokan tottis paitsi ei paikkamakuuta.

Ilmottautumisessa yrittää helposti väliin, koko ajan pidettävä kontrolli (no, tämänhän tiesin, miksen aina muista). Seuraaminen ihan hyvää, joskin ampumisen (2 lauk.) jälkeen vähän vaisumpaa - pitkän sivun täyskäännös huono.

Liikkeestä istumisen meni maahan, otin uudestaan jolloin onnistui hyvin. En saa olla yhtään etukenossa valmistelevassa osuudessa!

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo - ei moittimista.

Noudot 400g kapulalla: tasamaanouto hyvä, hyppynoudossa heitin vinoon ja pysrki takaisinpäin esteen ohi. Uudellla yrityksellä parempi heitto ja ylimääräinen hyppy-käsky, tuli hyvin. A-estenouto myös eka kerralla _törkeän_huono_ heitto, ensin ei meinannut löytää koko kapulaa, sitten oli niin vinossa ettei edes päässyt kiipeämään, menin ohjaamaan lisävauhtia. Toisella kerralla kun heitto onnistui, myös suoritus erinomainen.

Eteenmeno, JR vei palkan Letun näkemättä, ja tein vähän turhauttavaa seuraamista alkuun (kuten jos pari hakisi koiraansa paikkamakuusta). Valmisteleva osuus n. 10 askelta OK, sitten alkoi pyrkiä, ja kun en heti antanut käskyä, sitten käskyn saatuaan lähti ensin hitaahkosti. Lisäsi sitten vauhtia ja maahan käskyllä pysähtyi heti, mietti hetken ja kävi maahan. JIPPII!!! Vapautus eteenpäin.

Tällä hetkellä suurin ongelma on tuo minun kapulanheitto-taidottomuus. Harjoittelinkin sitä kapulan heittoa sitten ilman koiraa, luulen että löysin siihen niksin. Kapulan päästä kiinni ja ranne hiukan koukussa, kämmen edellä niin jo lentää hyvin, eikä vieri. Harjoittelen vielä.