Padasjoki, PAHA alo

Sitten maastoon. Lettu meni alueelle hyvällä imulla, eikä olisi malttanut istua ilmottautumista. Ekalla lähetyksellä paineli myötätuuleen etukulmaan ja tuli rulla suussa takaisin. Kompuroi tullessaan aika pahan näköisesti mutta lähti hyvin näytölle.

Toiseen etukulmaan (vastatuuli) ei sitten irronnut millään. Oli vaan menosa aluetta eteenpäin (kohti kolmatta maalimiestä) ja kutsuin sen aina takaisin.

Myötätuulipuolelle taas irtosi hyvin, mutta viipyi alueella aika kauan ja kutsuin sen pois. Se oli ollut aivan lähellä maalimiestä. Taas yritin lähettää vastatuulipuolelle, missä uskoin olevan seuraavan maalimiehen. Tähän sitten jäi koko etsintä, kun Lettu ei irronnut tarpeeksi syvälle (minun mielestäni) enkä päästänyt sitä kummallekaan maalimiehelle. Lopuksi koira sanoi (ihan aiheesta) että etsi sitten akka itse kun paremmin tiedät.

tyhmästä ohjaajasta kärsii siis koko koe. Saimme henkilöetsinnästä kaikki 60 pistettä.

Toivotaan että kokemus ei lannistanut Lettua ihan totaalisesti. Ainakaan se ei jäänyt paineeseen vaan oli ihan reipas ja iloinen kun lähdimme alueelta. Se myös kuuli/näki molemmat maalimiehet kun lähdimme pois.