Aholaidassa.

Lettu oli vähän muissa maailmoissa tänään. Paikkamakuu ja luoksepäästävyys kympit, vaikka minusta tuntui etten saa koiraan minkäänlaista kontaktia. Sitten pääsin makkaralla imuuttamaan ennen omaa suoritusvuoroa, ja se toi vähän ryhtiä koiraankin.

Seuraamiset kohtuullisia, kontakti oli häilyä ja välillä oli väljäkin, ilmeisesti ei kuitenkaan näyttänyt kovin pahalta sillä numeroiksi saatiin 9 ja 8. Liikkeestä maahanmeno oli minusta hyvä, siitä vain 9,5. Luoksetulossa itse liike erinomainen, mutta ei useasta käskystä huolimatta suostunut siirtymään sivulle! 8. Seisominen hyvä, mutta loppuperusasennossa Leduusa ei suostunut istumaan :( 8. Hyppy erinomainen, myös se loppuperusasento, mutta taas vain 9,5. Kokonaisvaikutus 8,5 = 176,5. Luokkavoitto ja kunniapalkintokin!

Pisteiden valossa siis ihan mallikas suoritus, tässä nyt näkyy se että kun työtä on tehty kunnolla ja paljon, liikkeet menee vaikka unissa kävellen. Itse olin kyllä aika tyytymätön. Onko tämä sitä juoksun tekoa, ja onko osasyy siinäkin että olin 3 päivää pois kotoa.