KPH:n Tavastilan kentällä, pohja "ihanan" lätisevän märkä ja mutainen (paskainen?) nurmi.

Kentällä ei ollut muita, joten häiriö rajoittui vieraaseen ympäristöön. Lettu toimi vallan mallikkaasti. Seuraaminen reipasta ja kontakti hyvä, vain pari kertaa piti huomauttaa. Täyskäännökset hyviä :) Perusasennossa on alkanut jäämään liian taakse, täytyy ottaa tämä tehosyyniin ennen koetta.

Estenoudot: Hyppynouto erinomainen heti ekalla yrittämällä. Otin toistonkin, ja palkkasin sitten heittämällä patukkaa. A-estenouto oli vähän hankalampi: eka kerralla pudotti kapulan alatullessaan, poimi sen sitten kyllä ja luovuttu ok. Uudella heitolla lähti reippaasi kiipeämään, mutta palasi ilman kapulaa. Otin sitten pienen (liian ison) riskin ja lähetin uudella käskyllä (perusasennon kautta toki). Nyt ei ollut mitään ongelmia! Jättisuuri palkka tästä, leikitin heittelemällä kahta patukkaa ja välillä vaihdoin patukan kapulaan josta sitten vaadin luovutuksen ja taas leikki jatkui.

Pieni rauhoittelu ja vielä yhdet toistot kumpaakin estettä. Toi oikein iloisesti.

Eteenmenoa sitten, olin vienyt purkin etukäteen. Hyvä valmisteleva, reipas eteenmeno. Maahankäskyllä pysähtyi, vasta toisella käskyllä maahan. Meinasi nousta kun kävelin luokse -> kolmas käsky. Menin viereen, otin perusasentoon. Kehuin vain ja palasin lähtöruutuun koiraa seuruuttaen. Seuraavalla lähetyksellä vähän hidasteli siinä missä olin äsken käskenyt maahan, annoin juosta läpi (kiihdyti sitten taas vauhtia. Kolmas toisto vielä läpijuoksu nyt ei jarrutellut.

Varsin positiivinen treeni hyvällä tempolla ja hyvässä vireessä :)