Mukava sää, joskin kenttää ei ollut aurattu ja lunta paikoin 10 cm. Sen vuoksi en ottanut edes lyhyttä paikkamakuuta. Aloitin ilmottautumisella, Lettu oli vähän varautunut mutta pysyi hyvin vierellä. Tästä reilu lelupalkka.

Seuraaminen (hihnassa) ajoittain hyvää, välillä kontakti katosi. Pienellä pakotteella kuitenkin jatkoi. Ihan ok. Käännökset hyvät, ja juoksu superhieno.

Jättöliikkeet tein sarjana: istuminen hyvä (palkkasin takastullessa namilla), samoin juoksusta maahanmeno. Tarkoitus oli ottaa luoksetulo, mutta juuri kun aioin kutsua, häiriökoira haukahti ja Lettu singahti askeleen minua kohti. Käskin sen sitten kaukaa takaisin maahan, menin vierelle ja seuruutin toiseen päähän. Juoksusta seisomisessa annoin pienen käsimerkin, pysähtyi hyvin ja seisoin rauhallisena. Tähän luoksetulo, joka oli nopea ja suora, hyvä loppuperusasento. En ottanut sivulletuloa.

Noudot kaikki omalla 700g kapulalla. Tasamaanouto oli hieno: laukalla molemmat suunnat. Hyppynoudossa aristeli ehkä vähän lumista pohjaa ja vähän ponnisti molempiin suuntiin, ei muuten ongelmia. A-estenoudossa liukasteli mennessä, mutta silti noukki kapulan lumihengesta ja toi reippaasti takaisinpäin. Kaikki luovutukset hyviä, mutta irrotuksen jälkeen vähän pakitti kun odotti namia, minkä tosin saikin joka kerta. En ottanut sivulletuloja. Täytyy vaatia parempi asento myös irrotuksen jälkeen, ja vaihdellen saman treenin aikana välillä myös sivulletulo ja siitä vasta palkka.

Eteenmeno näkyvälle merkille ilman maahankäskyä. Valmisteleva osuus hyvä, eteen lähti vähän vinoon (betonitolpalle) mutta korjasi itse suunnan ja samalla lisäsi vauhtia. Olin tyytyväinen, kuten koko treeniin :)