Aholaidassa, mahtava keli, mukana JR ja ER. Tänään poikkeuksellisesti palkkana narupallo(t)

Seuraaminen ihan kamalaa. Ei kohtaktia, väljä. Liikkeestä maahanmenot ensin kahdella yrittämällä tartti 2 käskyä, sitten kolmannella yrityksellä meni yhdellä käskyllä mutta istumisen kautta. Neljäs yritys sentään hyvä.

Hyppynoutoja: ensin 80 cm este, sitten metrin (tokoeste). Kilonen kerhon kapula. Pari kertaa kiersi hypyn, pari kertaa varasti kapulan perään (toisella kerralla komensin takaisin ja lähetin uudestaan, sen jälkeen ei varastanut eikä kiertänyt) välillä vieroksui kapulaa mutta toi kumminkin. Luobutukset ihan ok mutta seuraaminen kun menin korottamaan hyppyä oli kauheaa, itse asiassa koira jäi jonnekin.

A-estenoutoa (se sama kilonen kerhon kapula): Varasti kapulan perään, kerran kiersi takaisintulon. Muutama ihan ok suoritus, joskin kamalan hidas takaisinpäin. Yritin sitten tasamaalla vauhtia juoksemalla karkuun: tuloksena Lettu pudotti kapulan ja alkoi hyljeksiä sitä. Annoin sen kerran tuoda narupallon jonka jälkeen toi myös sen hylätyn kapulan (en siis välillä heittänyt sitä uudestaan.

Kun mikään ei tuntunut onnistuvan, yritin vielä motivoivaa luoksetuloa niin että JR piti "liukuhihnaa" ja minä juoksin karkuun. Lettupa vaan ei ymmärtänyt vetää hihnaa ja niinpä se vain seisoa toljotti kun huutelin sitä. Tuli kyllä lujaa sitten kun JR oikein väistyi kauemmaksi. Toisella kerralla vähän parempi, tiedä sitten tekikö JR jotain eri lailla.

Lopussa vielä pallottelua ja syliinmongerrusta, siitä se Lettu kyllä tykkää.