Killerillä ER:n ja JR:n kanssa. Sää oli kohtuullinen, vähän räntälunta maassa muttei tarvinnut kahlata kuitenkaan.

Aloitin leikillä ja Lettu oli heti kiinni patukassa. Taisteli hyvin ja koko vartalolla. Otin sitten seuraamista missä kuitenkin käytin namipalkkaa, ja se sujui varsin hyvin, nyt oli säpäkkä ja tiivis seuraaminen. Edelleen pääpaino käännöksissä ja liikkeellelähdöissä. Henkilöryhmässä tönittiin henkilöitä varsin mallikkaasti ja kontakti pysyi hyvin.

Nyt kokeilin sitä kahdella noutokapulalla leikkiä (kahteen suuntaan saalistus). Kyllä neiti osaa laukata kapula suussa, ja lujaa! Väliin otin pari luovutusta, ja leikki jatkui taas..

Uudestaan seuraamista, edelleen hyvää. Nyt vain parin suoran verran, ja loppuun eteenmeno. Eteenmenon valmisteleva osuus minulta hätäinen ja löhetys vähän roiskaisten, mutta koira teki silti hyvin. Ei pysäytystä (taaskaan, seuraavalla kerralla täytyy jo ottaa).

Kun menin palkkapurkille koiran perässä, tarkoituksena oli leikkiä se takaisin autolle. Nyt ei kuitenkaan enää halunnut taistella: heitin sitten patukkaa muutamia kertoja ja jatkoin nameilla kopitellen pois.

Kun Lettu oli ollut autossa jonkin aikaa, otin sen uudestaan ulos ja aloitin taas leikillä. Syttyi taas heti! On se kumma että treenin jälkeen ei voi taistella? No, leikittiin vain hetki ja takaisin autoon.