Teho-Tottis ryhmän ensimmäinen kokoontuminen NPKH:n majalla. Kenttä oli sohjoinen ja märkä mutta muuten hyvä sää. Kouluttajana Silanderska.

Tilaisuuden tultua halusin kisamaisen aloituksen eli koira sen kummemmin kenttään tutustumatta kehiin, ilmottautuminen ja seuraamiskaavio, ilman palkkaa. Lettu oli vaisu kuten saattoi odottaakin. Toisaalta se kyllä tuli mukana eikä tarvinnut lisäkäskyjä. Kontakti oli kuitenkin huono ja seuraaminen sivusuunnassa väljää. Henkilöryhmä onnistui kuitenkin, siinä Lettu paransi kontaktia ja tuli tiiviimmäksi.

Tämän jälkeen palkkasin ja siirryimme noutohommiin: jälleen ajatuksena että esteet ovat vielä vieraat samaten kapulat. Tasamaanouto kilosella oli hyvä, joskin tuli takaisinpäin ravilla. Hyppynoutoa ennen hyppyytin (yleisön painostuksesta, kenttä OLI kamalassa kunnossa) koiran ensin ilman kapulaa, ja sitten perään nouto. Varasti kapulan perään, kevyt ponnistus molempiin suuntiin mutta muuten hyvä suoritus. A-esteellä samanlainen varastus mutta hyvä liike muuten.

Lopuksi vähän saalistusleikkiä.