Alkuun napakka taisteluleikki, ja hyvässä vireessä seuraamiseen. Seuraaminen oli nyt napakkaa, erinomaiset käännökset ja hyvä kontakti. Lyhyitä suoria ja paljon käännöksiä. Kohtuullisesti palkkaa.

Saalistusta kahdella kiloisella kapulala. Vauhtia oli, mutta itseäni vaivasi se, että Lettu pudotti kapulaa hurjan kaukana. Lisäksi jatkoin leikkiä turhan kauan kun yritin saada sitä kantamaan kauemmin. No, hauskaa tämä oli.

Sitten eteenmenoa: Eka kerralla lähti hyvin, mutta ei mennyt maahan käskystä, Pysähtyi kyllä, mutta alkoi sitten hipsiä kohti palkkakippoa vaikka tiesi tekevänsä väärin. Joka käskyyn kyllä reagoi, mutta ei maahan asti... osasyynä kyllä varmasti oli sohjoinen kenttä (vaikka tekosyitä ei saisikaan etsiä).

Mentiin sitten lähemmäs kuppia ja laitettiin koira liinaan. Liina hidasti koiraa selvästi, mutta maahanmeno edelleen vaikeaa. Meni kuitenkin. Kolmas lähetys liina perässä läpijuoksuna. Hidasteli lähdössä ja liina jarrutti mutta meni suoraan. Huomenna jatketaan läpijuoksutuksilla.