Killerillä, kolea sää mutta kuiva kenttä. ER:n kanssa.

Aloitin paikkamakuulla mutta sitä ennen lämmittelin koiraa taisteluleikillä. Näinhän ei saa tehdä? No, me tehtiin ja olen sitä mieltä, että Lettu on paremmin paikalla kun sen lihakset ovat lämpimät ja se on skarppina ja muistaa olevansa töissä. Reilu 5 min. paikkamakuu eikä ongelmia. Olin näkyvissä mutta selin, eikä mulla ollut edes peiliä! Palkkana herkkupurkki.

Sitten jättöliikkeet + luoksetulo. Istuminen oli hidas - jälkeenpäin hoksasin etten "jännittänyt" itseäni niinkuin olen ruukannut istumisissa tehdä - maahanmeno hyvä ja luoksetulo tietysti myös. Palkkasin edestä, ei sivulle tuloa.

Nouto viemällä (koira seuraten) ja heittämällä kapula kauas. Nyt Lettu on oppinut tämän kuvion ja lähtiihan samalla tavalla kuin normi noudossakin. Meni lujaa, otti hyvin ja lähti heti laukkaamaan takaisinpäin! Kehuin vähäsen kun oli jo tulossa. Luovutus vähän vastaiseen suuntaan vino.

Eteenmeno läpijuoksuna: erinomainen! Nyt taas 12 askeleen valmisteleva osuus. Saattoi haistaa palkkapurkin (herkku) mutta taatusti ei sitä nähnyt.
Lopuksi megakehut ja lihapulla kopittelua. Hyvin mennyt treeni!