Pönttövuoressa. Edelleen irtorullatreeni, nyt kuitenkin suunniteltiin vain yksi tyhjä.

Eka etukulma suorapalkka (MM), tokalla ilmaisu. Tässä koiran piti edetä metsästä avohakkuulle, ja se oli Letulle vaikeaa. No eipä olla niitä harjoiteltukaan. Useamman lähetyksen jouduin tekemään, ja menemään lähemmäs rajapintaa lähettämään, ennenkuin koira uskoi että siellä on mm (TV). Ilmaisussa ei ongelmia.

Kolmas pisto tyhjä, se oli erinomainen! Neljännelle piti sitten taas mennä sen maastokuviorajan yli, ja lisäksi mm (HL) oli tosi kaukana. Tässä meinasi usko loppua ja jauhettiin turhankin kauan. Lopulta kuitenkin löytö ja hyvä ilmaisu.

Viides pisto helppo ilmaisuineen, hyvät "tekniikat" ja kuudes suorapalkka. Taas maaston vaikeus teki ongelmia mutta yhdellä lähetyksellä selvittiin.

Vaikea treeni siis, mutta koira hoiti hommansa vaikka meinasikin välillä hyytyä. Olin erittäin tyytyväinen siihen (viime aikaisiin treeneihin verraten lähinnä)! Sensijaan itseltäni on nyt hukassa pari asiaa: lähetykset on ihan p:stä, koira joko karkaa, tai sitten en lähetä ajoissa ja olen epävarma - tällöinhän se ei lähde. Pitää vissiin tehdä kuivaharjoituksia ilman koiraa! Lisäksi mun täytyy miettiä miten kehun sitä kun se tulee tehtyään hyvän etsinnän - vaikka alueella olisikin ollut maalimies. Koiran itseluottamuksen takia olisi tärkeää kertoa sille että olen tyytyväinen, voisi jopa jättää sen maalimiehen etsimättä sitten - niinhän tehtiin viime kesänäkin.

Joka tapauksessa seuraava treeni pitää ottaa erittäin motivoiva, ja heittää homma vähän leikiksi. Nyt Lettu on ansainnut hauskanpitoakin.