saviolla, halusin helpon ja motivoivan treenin. Ensin näytin tieltä kun 2. maalimies (KH) meni piiloon, sitten tulin keskilinjalle ja lähetin eri suuntaan. Lettuhan oli tietysti lähdössä taaksepäin niinpä olimme sopineet että antaessani etsintäkäskyn, eka maalimies (MM) lähtee juoksemaan puolestavälin aluetta. Tämä onnistui kyllä, joskaan Lettu ei ihan hirveää kiirettä pitnyt saadakseen ukon kiinni :))

Toinen maalimies sitten etsittiin vauhdilla. KH yritti kopitella nameja, mutta piilolla se vain hämmensi koiraa. Kuljetuksessa kopittelu sensijaan toimii hyvin.

Kolmas maalimies (HL) oli ihan ilman apuja ja lähetys onnistui hyvin, mutta jostain syystä Lettu pysähtyi kuin seinään edettyään reilut 10 metriä. Kutsuin takasin ja lähetin uudestaan, nyt ei ongelmia.

Kaikki olivat siis suorapalkkaavia, kiintorulla oli ylhäällä. Viimeisen maalimiehen jälkeen Lettu meni aika hämilleen, harmittavasti olin (taas) unohtanut lelun ja metsästä poistulo oli sille vähän ahdistavaa vaikka (ehkäpä _koska_) ihmiset yrittivät sille leperrellä. Minä yritin taas olla neutraali ja sekin on vähän ongelma, koska Lettu koko ajan kysyy minulta. Se lelu pitää muistaa että saa muuta ajateltavaa.