Keljon piilopaikassa, pitkästä aikaa. Sää loistava, samoin metsä ihanan avoin ja helppo. Treenin tarkoituksena vahvistaa ilmaisu/tyhjäpisto oikeata suoritustapaa (kauhean hankala selittää...).

Etukulmiin otin suorapalkkaavat maalimiehet (ER ja JR), jotka myös toivat syötellen pois. En edes mennyt maalimiehille itse vaan olin silleen neutri. Nämä meni molemmat hyvin. Sitten kaksi tyhjää, eka meni vähän vinoon mutta juoksi kumminkin, meinasi ylittää keskilinjan mistä kutsuin pois, kehuin kun kääntyi heti ja tuli. siitä toiselle upposi hienosti, kunnes näki vastakkaisella puolella piiloon juoksevan maalimiehen. Tämä on se avoimen maaston ongelma. No, tyhjä oli onnistunut joka tapauksessa, otin hallintaan kehuen samalla ja lähetin sitten maalimiehelle (ER), mistä irtorullailmaisu ja näyttö. Ei ongelmia.

Viimeiselle pistolle lähtö oli vähän nihkeä, ei ampunut täyttä vauhtia liikkeelle. Uposi kuitenkin hyvin ja täältäkin sitten irtsikka ilmaisu ja näyttö. Palkkana ruoka ja lopuksi kaikki maalimiehet potkiskelivat palloa pois kävellessämme, minä yritin edelleen olla aika neutri.

Omat lähetykseni olivat kyllä tänään luvattoman huonot kaiken kaikkiaan. Koiralla tuntui kuitenkin olevan taas parempi "toimenkuva" kun ei näyttänyt edes hamuilevan rullaa ja oli kaikin puolin itsevarman oloinen. Eiköhän se tästä!