Wanhan Woimalan nurtsilla: meillä on varmasti Suomen hienoin treenikenttä! Tällä kertaa sääkin oli ihan "kesä" ja huomasi koirasta että sille alkoi tulla jo vähän kuuma.

Otimme alkuun seuraamista. Alussa ei varsinaista kärvistelyä, mutta vaatii minulta 100% keskittymistä että Lettu lähtee hyvin mukaan. Sitten olikin hienoa seuraamista pitkät pätkät. Välillä palkkaa tiuhempaan, välillä palkat taskussa, lopuksi pallopalkka.

Jättöliikkeet meni nyt ihan super hyvin, pieni miinus seisomisliikkeessä ennakoinnista: kun keskityin niin kovasti käskyn oikea-aikaisuuteen koira luki sen jo käskyksi. No, rutiinia vaan niin se siitä varmistuu.

Noutoja ja luovutuksia erillisinä: nyt luovutusasennossa paljon ryhdikkäämpänä kuin ennen ja alkaa se takaisintulokin olla iloisempi vaikka ravilla tulikin. Loppuun yksi luoksetulo istumisesta, sitähän me tosi vähän harjoitellaan, oli muuten ok mutta loppuperusasento jäi vähän vajaaksi (aika vähän).

Kun nuo nyt houkuttelee meitä toko-uralle, aloitettiin kauko-ohjauksien opettelu. Istu-maahan-istu siirtymisiä käsiohjauksella. Jalkatekniikka koiralla on oikea joskin istumiset jää vielä vähän könölleen (ei joka kerta). Alkoi ehkä jo oivaltaa mistä on kyse.