Hakutreenit Metsä-Vörstin tiellä. Oli hurjan kuuma keli ja treenasimme myöshään illalla, Lettu oli vähän ykikierroksilla omaan vuoroon (viimeisenä) tullessaan.

Etukulmiin umpipiiloista (MM ja AH) suorapalkat, toisen kyllä ehti ilmaista ennenkuin mm kömpi ulos piilosta. Silti ihan ok. Sitten pari tyhjää: molemmilla puolilla palasi vanhoille piiloille ja ilmaisi ne! Uusilla yrityksillä kuitenkin teki hyvät tyhjät.

Ongelmat varsinaisesti alkoivat vasta tämän jälkeen: tyhjä piti vielä tehdä ennenkuin pääsimme viimeiselle maalimiehelle. Lettu tuli tyhjältä koko ajan rulla suussa! Paine kasvoi ja lopulta nostin rullan ylös: koira poimi sen silti suuhunsa. No, rulla kokonaan pois kaulasta, nyt oli jo suunnattomia vaikeuksia lähteä tyhjään (sehän oli jo käynyt siellä monta kertaa). Jonkinlaisen piston kuitenkin teki ja pääsin lähettämään viimeiselle. Siinä ei ongelmia, paitsi kun HL avasi piilon, Lettu ei uskaltanutkaan mennä syömään! Grrr... no, olin mukana auttamassa ja saatiin ruoka syötyä ja lopuksi pallonheittoa.

Pistää miettimään...