Hakutreenit keljossa, piilopaikassa. Hyvä sää.

Etukulmista irtorullailmaisut mutta kiintorulla koko treenin ajan alhaalla. Ilmaisuissa koira eteni tosi hienosti aluetta eteenpäin! Ekalle näytölle roikuin liinan perässä, tokalle annoin mennä vapaana. Maalimiehet palkkasivat koiran piilolla, itse toin takasin keskilinjalle. Nämä ekat meni kuin oppikirjasta, ja Letulla oli hirmuinen into päällä! Tosin toiselta pistolta keskilinjalle tultaessa Lettu huomasi Shadyn pas**n, johon tietysti piti pissiä päälle (ne juoksut...). Heti tuon jälkeen töihin taas ja täysillä!

Kolmas maalimies oli umpipiilon takana ja tämä piti ottaa hei-huudoilla. Unohdin kuitenkin huudella kun koira oli niin kauheasti menossa. Olisi kuitenkin pitänyt, sillä Lettu pinkaisi viistosti aluetta eteenpäin.. ja kauas. Kutsuin ihan nätisti takaisin, lähti tulemaan mutta samalla saikin hajun maalimiehestä ja meni sinne. Suorapalkkaava maalimies toi Letun syötellen pois.

Sitten piti ottaa kaksi tyhjää. Olin kuitenkin käskenyt maalimiehen valmiiksi umpipiiloon koska se on niin kaukana ettei koira sinne asti etene kuitenkaan... vaan mitä teki Lettu? Teki megahienon tyhjän piston, laajan ja vauhdikkaan, ja alkoi jo näyttää siltä että menee piilolle asti. Aloin kovasti kehua ja kannustaa "hieno tyttö, tule vaan" vaan niinhän se sitten eteni aluetta piilolle asti. Ei voinut moittia koiraa, tällä kertaa ainakin etsintämotivaatio oli kohdallaan! Niin, viimeinen mm palkkasi ruualla ja lopuksi pallolla.

Olinkin varsin tyytyväinen treeniin vaikka se ei mennytkään suunnitelmien mukaan. Se tärkein, maalimiesmotivaatio, on taas löytynyt!