Koirakorvessa, rinteessä metsän puolella. Turkasen kuuma, pieni tuulenvire kuitenkin oikealta.

Eka maalimies oikealla (HL) mökkikylässä. Tyhjien piilojen tarkastusta, ja sitten Lettu "juuttui" meidän omaan maastokankaaseen! Yritti jopa vetää sitä mukaansa tuodakseen sen minulle, Turhautui, etsi vähän sieltä täältä ja tuli pois, uudella lähetyksellä sama juttu, nyt jo hamuili kiintorullaa kaulastaan - onneksi se oli tiukalla. Kun tuli pois, otin ihan rauhallisesti vähän ylemmäs, juotin ja lähetin, nyt löysi maalimiehen. Otti rullan ja toi sen, mutta näytölle vei minut sen peiton luokse! Annoin siinä uuden käskyn jolloin koirakin hoksasi siirtyä oikeaan paikkaan.

Vasemmalla myös umpipiilossa maalimies, ja irtorullailmaisu, tämä meni hyvin. Kaksi seuraavaa pistoa suorilla palkoilla menivät myös ihan loistavasti. Viimeinen oli siellä korkealla mäen päällä ja vaikka annoin Letulle juomaa, se läähätti kovasti - lähti tosi nihkeästi. Olin kyllä iloinen kun kuulin maalimiehen kehuvan että löydetty on!

Vaikka tuossa alussa oli tuota vaikeutta, olin ihan tyytyväinen treeniin. Ongelmista huolimatta Lettu teki radan loppuun asti. Nyt kyllä vähän jänskättää mennä kisaan, noinkohan se ilmaisee jo löydetyt piilot... ainakin täytyy edetä reilusti aina löytöjen jälkeen.