Laiskuus yllätti enkä (taaskaan) jaksanut lähteä kentälle. No, valitsin kotonakin toimivia liikkeitä treenattavaksi:

Metallinouto. Pikkukapulalla ensin luovutuksia sitten noutoja. Lettu varasti kahdesti! Pureskeli kapulaa vähäsen tullessaan luovutukseen. Muuta moitittavaa ei ollut, joten riisuin pari kerrosta cobania pois. Riisutulla kapulalla sitten vielä luovutuksia, ei pureskellut enää (saattoi kyllä muutenkin jo rauhoittua).

Kake. Maa-istu toimii jo aika hyvin, joskaan välimatkaa ei voi lisätä kuin ihan pikkusen kerrallaan. Muutaman istumisen jäi vähän tönölleen, muutaman nousi ihan kunnolla. Maahanmenot nopeat. Otin liikkeen aluksi myös viivalle istuttamisen, siihen vissiin täytyy totutella!

Maa-seiso-maa liikerataa harjoiteltiin, kaksi sarjaa joista toinen hiekalla ja toinen nurtsilla. Nurtsilla teki paremmin mutta johtuiko se nurtsista vai siitä että se oli toinen sarja? Alkaa sujua jo, kuitenkin.

Liikkeestä seisomista: eka seisomisella kääntyi kun siirryin taakse, kaksi seuraavaa toistoa ei huomauttamista. Tämän jälkeen vähän seuraamista josko se vähän rikkoisi ennakointikuviota.

Luoksetulot pysäytyksellä: eka pysäytys vähän venyi, mutta kaksi seuraavaa oli aika napakoita. Takapalkka vaikuttaisi olevan jo melko selviö, tosin vielä näytin ihan reilusti mihin ne makkarat menivät. Seuraavalla kerralla kokeiltava pienempää ärsykettä.

Lopuksi vielä tunnarin haistelua ja luovutusta, yksi noutokin tunnarikapulalla. Pureskelu on vähän ongelma, joskaan ei se niin kovaa pure että säleet lentelisivät.

Lopuksi olisin vielä leikkinyt, mutta Letulla oli selvästikin kiire syömään. Tänään se sitten saikin ruokansa ennen muita :)