KH:n ja MM.n kanssa. Lyhyehkö treeni. Juoksut alkoivat aamulla, liekö ne vaikuttaa koiran mielitekoihin... ainakaan kentälle tultaessa ei meinannut alkaa leikkiä.

Ensin kakea. Ensimmäiset istumaannousut oikein täpäkästi, sitten alkoi jäämään vajaaksi ja sitten ei noussut ollenkaan, jouduin tulemaan lähemmäksi. Läheltä kyllä ihan ok.

Yksi metallinouto pikku kapulalla jossa vain n. 2 kierrosta cobania. Ei ongelmia (paitsi että pikku kapula tahtoo kadota heinikkoon). Luovutuskin suora :)

Yksi sarja asennonvaihtotekniikkaa maa-seiso-maa, tahtoi maassa levittää takakinttujaan niin että oli pakko vähän teputtaa seisomaan noustessaan. Hmm..

Seuraamista neljä pitkää suoraa, viimeisessä (takaisinpäin) muutama pysähdys. Seuraaminen vähän huonoa: kontakti vajaa ja väljäkin, mutta ei kärvistellyt eikä ennakoinut mitään.

Eteenemno: hyvä valmisteleva, ihan vähän piippasi, nopea ja suora eteenmeno. Ei maahankäskyä. Kissanruoka palkkana. Palkalta pois seurautin, nyt paljon parempaa seuraamista kuin alussa. Ennen autolle menoa vielä yksi kaken maasta istumaannousu, joka sekin oli hyvä.

Illalla kun piipahdimme Killerillä, otin uudestaan kakea. Jälleen ekat ylös nousemukset oli täpäköitä, sitten alkoi jäädä vajaiksi. Annoin uuden käskyn, ja kun nousi ryhdikkäämmäksi, kehuin kovasti. Tämä auttoi! Alkoi nousta kerralla ylös asti ja pääsin lisäämään etäisyyttä n. kolmeen metriin! Lisäksi vielä asennonvaihtotreenejä: pari sarjaa maa-seiso-maa jotka sujuivat aika hyvin, sekä yksi sarja seiso-istu-seiso joka olikin paljon helpompi.