Vähän kuten eilenkin, mutta tänään ei ollut kuuma :)

Seuraaminen nyt alusta asti napakampaa, tein vain suoria ja sitten niitä liikkeestä seisomisia. Pysähdykset onnistuivat hyvin, mutta eka kerralla kun olin edennyt n. 5 metriä, lähti tulemaan perään! Olenkohan tuossa kohti usein kääntynyt ja palkannut? Vai tulitsiko Lettu varmistusvilkaisuni kutsuksi? En enää varmistellut vaan luotin koiraan, sen jälkeen muuten ok, mutta taakse siirtyessä kerran meinasi kääntyä mukaan, mulla olikin silloin nakit oikeassa kädessä (tyhmä minä).

Metallinouto kaljulla pikkukapulalla. Eka kerralla piti jälleen vähän maistella ennen kuin otti suuhun, sen jälkeen monta hyvää toistoa ihan kokonaisia noutoja. Ote on välillä melko kummallinen mutta nyt ei korjaillut eikä kolistellut.

Luoksetuloja pysäytyksellä ja ilman, kaikki olivat hyviä ja kaikki tuli laukalla. Huomioitavan suorat loppuperusasennot! Pysäytyksissä takana palkka ja vapautus taakse, kuten tähän asti on tehty. Pitäiskiköhän ottaa kerran se koko liike.

Kake: nyt olin tarkkana nyrkin kanssa, ja tein kuuden metrin etäisyydeltä ihan koko liikkeen ilman välipalkkaa. Oli muutens ainakin kympin arvoinen suoritus!!

Lopuksi vielä tunnarikapulan noutoa nurmikosta niin että vein kapulan.