Itsekseni (tai siis Askon kanssa). Kauhean kuuma ilma, olimme siinä parempipohjaisella puolella. Autosta kentälle leikittiin lampaanhännällä, muutoin palkkana nakit.

Hinkattiin seuraamista: se oli melko hyvää varsinkin ne käännökset! Jonkin aikaa hinkattuamme otin jätöt (istumisen ja maahanmenon) jotka olivat hyvät, nopeat. Palkkasin miltei heti. Tämän jälkeen noutoa pienellä Coban-käärityllä metallilla: muutamia luovutuksia, sitten pari kokonaista liikettä. Suuhun maasta ottaminen on vähän hankalaa pienellä kapulalla, mutta korjaa otteen lähtiessään tulemaan kohti. Muuta eroa puukapulanoutoon ei ole.

Uudestaan seuraamista, nyt vähän kärvisteli ja arvelen että ennakoi jättöjä. Palkkasin n. 20 askeleen päästä ja piristyihän se siitä taas.

Sitten eteenmeno, jota ei näemmä olla treenattu aikoihin maahanmenon kanssa. Upea eteenmeno, maahankäskyllä pysähtyi, mutta tarvitsi toisen käskyn jolla meni maahan. Pysyi siellä sitten hyvin ja menin vierelle palkkaamaan. Toinen eteenmeno (läpijuoksu) oli vähän vaisumpi, mutta suora ja laukaten kuitenkin.

Syötyään purkilta kissanruuat seurautin vielä kaavion läpi, nyt kävellen itse reippaammin. Tämäpä oli hienoa seuraamista! Siihen oli hyvä lopettaa, vähän lampaanhännällä leikkiä vielä.