Noukan nurtsilla. Tällä kertaa Asko tuotti hankaluuksia treeniin kun hänet piti käydä poimimasta milloin mistäkin kielletystä paikasta... Siitä huolimatta Lettu teki ihan mukavasti töitä.

Aloitin metallinoudolla: nyt taas vähän päällystetyllä pikkukapulalla. Eka kerralla pudotti kapulan(!) tosin luulen sen johtuneen lähestyvästä Askosta. Seuraavat noudot hyviä ja perusasennotkin nyt suoria. Hyppynouto myös samalla kapulalla, ei ongelmia vaikka hyppynä se ständi, joka on aika korkea.

Avo-hyppyä kokonaisena liikkeenä, alkaa olla varma :) kunhan muistan seistä hypyn vasemmassa reunassa... siis juuri eri lailla kun noutohypyissä!

Luoksetuloa pysäytyksellä ja yksi ilman pysäytystäkin, kaikki menivät hyvin, joskin pysähtymismatka on vähän venyvä mitä pidempi matka.

Kakea (maa-istu) otin useammassa erässä, ensimmäisellä yrittämällä ei noussut ollenkaan! Otin sen lähempää, mutta myöhempiä sarjoja tehdessä lisäsin välimatkaa ja viimeinen oli jo 5 metriä! Napakasti nousi istumaan, pientä ennakointiakin kun laitan käden nyrkkiin. Pitää olla tarkkana.

Kaksi toistoa ruutuunlähetystä (vein uuden palkan seuraamisen yhteydessä, koira hetkeksi maahan). Nyt löysi ruutuun heti eka lähetyksellä, mutta olihan se huomannut muita liikkeitä tehdessämme että siellä on makupalaa. Vai oliko?

Liikkeestä seisominen: kerran istui mutta pari onnistunutta seisomista heti perään ilman mitään sen kummempia apuja. Myös taakse siirtymisen tein viimeisellä. Nou probleem. Liikkestä maahan meno myös hyvä (tehtiin vain kerran).

Tällä kertaa lopussa seuraamista, oli aika hyvää ja palkkailin tiuhaan. Käännöksiä paljon, pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä.