Hakutreenit Pönttövuoressa. Maasto melko tiuhaa, tuoreehkoa karhunkakkaa ja ampiaisia, joilla kävin pistättämässä itseäni ollessani maalimiehenä. Ainekset epäonnistumiseen olivat siis olemassa...

Tarkoitus oli risteilyttää kuudelle maalimiehelle hei-huudoin, mutta jätin yhden pois jotta sinne ampparipesälle ei tarvitsisi mennä. Maalimiehet (MM ja PL) palkkasivat ruokakupeilla ja kun koira oli syönyt, nousivat ylös ja huusivat "hyvä" jolloin tiesin kutsua Lettua pois. Sama maalimies sitten eteni maastossa uuteen paikkaan.

Harjoitus onnistui mielestäni erinomaisesti. Letulla oli intoa ja vauhtia, kuitenkaan se ei pelkän äänen perusteella löytänyt vaan joutui etsimäänkin. Neljättä maalimiestä ei edes löytänyt eka lähetyksellä, teki kyllä valtavan hienon "tyhjän" piston ja tuli pois ihan reippaan näköisenä. Menin lähettämään samasta paikasta uudelleen, nyt ilman sitä hei-huutoa ja Lettu lähti hienosti etsimään. Viimeinen mm oli tosi syvällä ja matkalla piti ylittää polku sekä maasto muuttui ihan toisenlaiseksi - ei ongelmia.