Hakutreenit metsä-Vörstin tiellä. Kuuma ilma mutta tällä kertaa olin nesteyttänyt koiran (mikä on viime aikoina unohtunut) sekä antanut sen levätä sisällä ennen treeniä. Maasto oli avoin, kumpuileva mutta kuivunutta risukkoa paljon ja toisella puolella vähän suopohjaakin. Tämähän on ollut Letulle hankalaa joten suunnittelin treenin suorilla palkoilla, tokalle ja kolmannelle hei-huudot, eka ja neljäs (=vika) ilman apuja.

Ekalle pistolle lähti vähän nihkeästi risukasoja väistellen. Eteni kuitenkin etukulmaan, mutta otti siellä rullan suuhun! Samaan aikaan sai kuitenkin hajun maalimiehestä ja meni sinne. Onneksi oli suora palkka! HL joutui auttamaan rullan pois koiran suusta mutta se ei tuntunut vaikuttavan. Kertapalkka - kutsuin keskilinjalle kun koira lähti tulemaan.

Tokalle (PL) ja kolmannelle (HL) sitten ne hei-huudot: eipä enää risukasat haitanneet, Lettu ampui metsään kuin "silloin ennen"! Palkkaus samoin kuin ekalla.

Viimeiselle pistollekin (PL) lähti hyvin, oikein terästäytyi ja meinasi karata lähetyksestä. Ruoka ja palloleikit päälle, oikein hyvä treeni!