Mentiin paikkamakuuseen ilman sen kummempia valmisteluja kun sen jälkeen kuitenkin oli luvassa parin koiran mittainen tauko. Eikä paikkamakuussa mitään ongelmaa ollutkaan, tosin tuomari nipisti puoli pistettä pois kun Lettu kuulemma nuuhki maata.

Ennen omaa suoritusvuoroa otin vähän seuraamista nakkiavusteisesti sekä perusasentoon tulemista. Lettu oli varsin skarppi, mutta kun menimme kehään se kyllä selvästi "latistui" Asiaa ei tietenkään auttanut se, että lähdin seuraamisessa itse kaahottamaan heti käskysanan annettuani.... seuraaminen siis ei mitenkään hienoa, mukana tuli kuitenkin eikä tarvinnut lisäkäskyjä. 8.

Liikkeestä maahanmenossa oli tuo sama oma moka liikkeelle lähtiessä, siksi valmisteleva osuus huono ja meni maahan vähän vinossa, kuulemma kuitenkin nopeasti. 8 siitäkin.

Luoksetulo kun on ollut hidas viime aikoina jätin sanomatta taka-käskyn silläkin uhalla että juoksisi läpi. Lettu tuli laukalla ja pysähtyi ihan kohtuullisen nopeasti. Loppumatkan sitten ravasi tai ottiko yhden laukka-askeleen. 8.

Seisominen oli sitten 10 liike, nyt muistin ottaa koiran mukaan valmistelevaankin osuuteen :)

Noudossa tuli ongelma loppuperusasennoissa: luovutus vinoon ja kaksi käskyä sivulle siirtymiseen.

Kakeen mentäsessä Lettu vaikutti aika veltolta, ja ajattelin että noinkohan se tekee, mutta teki se! Toinen ylösistuminen oli vähän vajaa samoin loppuperusasento, mutta saimme siitä 9,5!

Hyppy meni varsin hienosti, mutta loppuperusasentoon tarvittiin jo kaksi käskyä ja käsimerkki, siitä 8 oli siis vähän niinku lahjoitus. Yleisvaikutelma myös 8, mikä minusta kuvasi hyvin päivän tasoa: Lettu teki kaiken mutta aika vaisusti. Yhteispisteet 173 ja yllättäen hienosti toinen sija!

Kuitenkin hyvä mieli siitä että liikkeet selvästikin osataan, nyt vaan treenaamaan iloisuutta lisää. Mietin myös pitääkö nyt tosissaan etsiä sellainen keino jolla voin "palkata" sitä myös liikkeiden välillä, ainakin kehumista täytyy "harjoitella".