tottistelemassa KH:n kanssa. Aloitus paikkamakuulla Myrtin kanssa, tarkistus samalla että viime kerrasta ei jäänyt mitään hampaankoloon. Molemmat tytöt makasivat rauhassa kun emännät olivat piilossa, eli hienosti meni! Kissanruoka tästä palkaksi.

Seuraaminen: olin ajatellut että nyt on satsattava laatuun vaikka sitten imuuttamalla. Vaan eipä tarvinnut, Lettu seurasi vallan mainiosti ja pelkistä kehuista oli ilmeisen tyytyväinen. Toki temperamenttisempaakin se on esittänyt, mutta tuolla olisi kokeessa saanut jo ihan hyvän arvosanan.

Luoksetulo pysäytyksellä. Ensimmäistä kertaa en heittänyt nakkia kun sanoin "taka", vaan KH hiljaa laittoi kissanruokapurkin sinne kun Lettu oli jo lähtenyt liikkeelle. Lettu tuli ravilla :( mutta pysähtyi heti käskyllä. Ihan viimeiseksi otimme hetsausluoksetulon (KH piti kiinni kun menin ja houkuttelin) josta palkkaus lampaanhännällä, oli muutens nopea :). Pitää olla nyt tarkkana noiden kanssa ettei mene ihan lopullisesti pilalle koko liike.

Yksi nouto liikkeenohjaajan kanssa, ei ongelmia. Hyppyä sitten niin, että vein koiran istumaan vinoon esteen taakse ja otin pelkkää luoksetulohyppyä käsimerkillä auttaen. Nämä meni hienosti vaikka välillä autoin ihan turhaan ja turhan aikaisin kädellä.