Jälleen yksin, yhyy... Viileähkö sää. Autosta ulos ja heti leikkiä lampaanhännällä.

Aloitin - pitkästä aikaa - seuraamisella. Aika pitkä pätkä harvalla (nakki) palkkaamisella mutta vaikeista kohdista (käännökset oikealle ja juoksuun siirtymiset) kehuen. Oli aikas mainiota seuraamista! Kontakti pysyi 99,9 % eli vain kerran vilkaisi sivuun. Käännöksissä ja liikkeelle lähdöissä oli tosi napakasti mukana. Täyskäännökset teki myös hyvin, tässä huomasin että kannattaa varmaankin treenata aika paljon täyskäännös-seis yhdistelmää koska heti käännöksestä eteenpäin lähdettäessä Lettu kiihdyttää vauhtia.

Sitten ruutu, joka oli valmisteltu (alusta + nakkia). Tällä kertaa Lettu huomasi törpöt ja meni haistelemaan ensin vasenta etukulmaa, sitten kaatoi vasemman takakulman. Siitä bongasi alustan keskellä ja meni syömään nakit. Kehuin hirveästi vaikka en tiedä oliko tuo nyt niin hyvä... ainakan se ei leuhottanut ympäri kenttää etsien nakkeja.

Hyppy (toko-avo). Ensin pelkkiä paluuhyppyjä vinosta. Kunhan etutassut ovat hyppylinjan tasolla tai taaempana, saan sen ohjattua takaisin hypylle. Käsiapua toki käytin näissä. Viimeiseksi aioin tehdä kokonaisen liikkeen, mutta Lettu kääntyi hypyn jälkeen ihan paikallaan ja istui niin nopeasti, että palkkasin sen tästä.

Viimeiseksi vielä tunnarikapulan pitämistä, samalla tarkkaillen suoraa edessä-perusasentoa. Lettu pureskelee kapulaa aika voimakkaasti, luovutukset muuten hyvät. Viimeiseksi laitoin kapulan maahan ja lähetin koiran hakemaan "oma"-käskyllä. Se lähti nenä maassa! Olisikohan se nyt jo hokannut että tämä ei ole "villi ja vapaa" noutoliike?