Hankasalmella PL:n ja KH:n kanssa. Avoin vähän kumpuileva ja paikoin hakkuujätteinen maasto. Tarkoitus treenata tyhjiä (kun on maasto missä näkee mitä koira tekee). Alkuun yksi löytö + suorapalkka, sitten pari tyhjää ja loppuun suorapalkkalöytö. Alueen alussa jälleen tähystysrituaalit.

Ekalle pistolle lähti hyvin, mutta kaarsi vähän ennen etukulmaa maalimiehestä ohi. Teki kyllä hienon piston mutta alkoi oikeastaan etsiä vasta pidemmältä alueelta. Uudella lähetyksellä meni sit perille asti suoraan. Palkkana vähän ruokaa.

Sitten piti ottaa kaksi tyhjää: Etukulmaan hieno pisto. Toiselle puolelle Lettu ei edennyt suoraan ja kun tuli takaisin keskilinjalle, lähetin samasta kohtaa uudestaan. Lettu ei ollut moksiskaan vaan teki tällä kertaa hienon laatikkopiston.

Viimeiselle maalimiehelle lähetyksessä sitten Lettu kaarsi vähän aluetta taaksepäin ja kävi tosi syvällä. Takaisin tullessaan ei edennyt tarpeeksi että olisi löytänyt. No, hyvä etsintä tämäkin oli. Tämän jälkeen lähti kuitenkin vähän vaisusti - olihan tyhjiä tullut jo neljä peräkkäin - joten oli tosi hyvä että nyt löysi ja sai loppupalkan (ruoka + pallo).

Tässä treenissä olin tosi tyytyväinen itseeni, pysyin "hengessä mukana" enkä lannistanut koiraa uusinnoista huolimatta. Lähetykset alkavat olla nyt kunnossa, Lettu odottaa lupaa lähteä ja minä pääsääntöisesti osaan lähettää sen oikealla hetkellä.