Ihan ministi: ensin nouto 700 grammaisella. Lettu yritti hyppiä kiinni noutokapulaan jo ennen kuin ehdin heittää, ja niinhän se varasti perään. Toisella kerralla palkkasin sen ennen kuin annoin tuo-käskyn. Molemmissa luovutukset hyvät ja suorat.

Sitten luoksetuloa: eka kerta takapalkalla ja pysäytyksellä, tämä oli ihan kympin suoritus. Toisella kerralla jälleen takapalkka mutta tarkoitus oli kutsua läpi. Lettu kuitenkin tuli hissukseen ravilla ja pysähtyi samaan paikkaan kuin äskenkin... grr! Kutsuin uudestaan ja palkattuani edestä vapautin sinne takapalkalle. Kolmannella kerralla en laittanut takapalkkaa ja nyt tuli laukalla koko matkan. Viisainta vissiin jättää se takapalkka taas kokeessa pois, uskon että se siitä huolimatta pysähtyy (kuten viimeksikin).

Loppuun pari toistoa kakea, nämä oli ihan loistavia. Vaikka Lettu katseli ihan muualle kun annoin käskyn, se silti nousi täpäkästi istumaan. Tokalla kerralla se ennakoi istumisen jo ennen kuin ehdin kääntyä, menin takaisin laittamaan sen alas. Lopuksi vielä pelkkä jättö ja ennen eka käskyä palasinkin takaisin palkkaamaan.

Oikein mukava pikatreeni, kyllä uskon että kaikki liikkeet on nyt hanskassa. Seuraamista tulee kuitenkin otettua siellä kisapaikalla ennen omaa vuoroa, sitä tuskin tarvitsee hioa sen enempää.