Agittelemassa V-landialla NN:n kanssa. Hän oli suunnitellut harjoitukset, ja Redin tehtyä ne ensin otin Letun kahiin. Lettu ehti vähän irvistellä Excelle autolla, ja sehän toi siihen mukavasti lisäpuhtia :D (saisinko jostain liisattua säännöllisesti tappelukaveria treeneihin?). Molemissa radoissa oli mukavasti meininkiä ja ne muutamat ohijuoksut johtuivat (taas) siitä että jätin koiran selän taakse. Milloinkohan opin ettei Lettua saa jättää yksin?
Toisella radalla oli A, jonka kontakti on tosi hyvä. Yhden kerran Lettu tuli "läpi" mutta pysähtyi sitten kuitenkin esteen alle... tiesi siis mitä piti tehdä. Nyt A:lata lähdötkin olivat nopeita :)
Lopuksi oli tarkoitus ottaa vinokeppejä mutta ahneus iski ja veinkin Letun tavan kepeille. Kaksi nopeaa pujottelua, ja molmmilla virhe tokavikassa välissä! Arrghhh! NN sitten sanoi, että väistääkö Lettu kun keppien loppupää tuli lähelle sitä hallin keskikäytävää. Otin toiseen suuntaan, ja se onnistuikin mainiosti! Eli täytyy ainakin treeneissä katsoa että kepit ovat ilmavassa välissä. Ja niitä vinokeppejä edelleen.