MR:n vetämät agitreenit V-Landialla. Meitä oli paikalla vaan kolme, ja aikaa puolitoista tuntia joten...
Ihan eka treeni sisälsi vauhdikasta pätkää, mukana kuitenkin A, puomi ja pujottelu. Kontakteja ei olla otettu aikoihin joten olin iloinen kun Lettu tunnollisesti pysähtyi molemmille :) Onnistuin ohjaamaan sen kerran väärään päähän putkea, mutta muuten harjoitus meni mukavasti, paitsi ne kepit! Jostain syystä se teki useamman kerran virheen kolmanneksi viimeisessä välissä?! Treenailin niitä keppejä sitten muutamia muutaman toiston sarjoja, se loppupää tuntui olevan vaikea. Hui!
Toinen treeni oli vähän kimurantimpi, mutta Lettu teki sen heti eka kerralla ihan mallikkaasti. Muutamassa ahtaassa kohdassa se pudotti raville ja näitä sitten paikattiin toisella kierroksella. Se minun ympäri kiertäminen tässä tapauksessa tuntui parhaalta vaihtoehdolta, sitä täytyy nyt vaan harjoitella niin että laukka säilyy.
Kolmas treeni oli puhdas vedätyspätkä, tässä tuli vanha tuttu ongelma vastaan: jos vedätän liian kaukana, Lettu ei hyppää. Se tuli ohi (onneksi ei sentään enää ali niinku silloin joskus).
Ihan lopuksi tehtiin sitten mielenkiintoinen takaaleikkausharkka, jossa MR palkkasi koiraa käännöspiteessä ja minä sitten taas lähtöpisteessa. Tästä Lettu tykkäsi! Aika rankka treenirupeama, mutta varsinkin tuo viimeinen treeni jätti kyllä hyvän mielikuvan, kiva!