Olenpa ollut laiska tottistelemaan viime aikoina! Kun jossain vaiheessa treenasin liikaa, nyt tuntuu siltä ettei tule treenattua ollenkaan... no tänään sitten pimeässä Pönttövuoressa lyhyehkön lenkin päälle. Palkkaus vain lampaanhännällä, joka riitti mainiosti :)
Seuraamisia aluksi. Kontakti pysyi hyvin samaten vire oli hyvä, mutta sivuttaisväljyyttä oli - tämä ongelmahan korostuu vielä lelulla palkatessa. yritin ottaa niitä Väiskin neuvomia sivuaskelia ja muutamassa kohden huomasinkin että Lettu tosiaan korjasi lähemmäs 
käyttämällä takapäätään! Bueno!
Sitten yksi luoksetulo melko lyhyellä matkalla. Lähti tulemaan heti laukkaa ja minä palkkasin jo ennen perusasentoon tuloa tästä.
Kakeja: Matkaa noin 7 metriä. Ekalla kerralla Lettu katsoi muualle kun olin anatmassa istu-käskyä, eikä reagoinut... no toisella käskyllä täpäkkä istumaannousu. Palkka. Toinen yrittämö, nyt kaksi istumaanousua jotka molemmat loistavia, tästä palkka.
Lopuksi vielä leikkiä ja annoin koira voittaa lelun itselleen, mikä olikin virhe, sillä sehän haluaa raadella tuon lampaanhännän eikä tuo sitä minulle ollenkaan. Jouduin vähän houkuttelemalla anastamaan lelun itselleni. Sitten vain silittelyä ja lepertelyä, mistä siitäkin Lettu oli ihan tohkeissaan :)