Pieksämäellä Anja Lehtiön koulutuksessa. Mukava päästä agittelemaan näin tauon lomassa.
Rata oli varsin vaativa meille, ja alkuun meinasin jo lähteä kotio ennen kuin oma vuoro tulikaan. Vaan kun Anjan kanssa kävimme ohjaussuunnitelmia läpi, alkoi tehtävä tuntua mahdolliselta...
Lettu oli varsin innoissaan agittelusta pitkästä aikaa, ja se liikkui radalla hyvin. Eka kierroksella meille tuli yksi tyhmä virhe kun tein välistävedon liian aikaisin ja koira kääntyi ennen hypättävää estettä. Pujottelulle vienti meni myös pieleen. Nämä korjattiin ja sitten huilittiin, uudella kierroksella me vedettiin rata sitten hienosti läpi (yksi rima taisi tippua). Pujottelulle vientikin onnistui, mutta pujottelu itsessään oli tänään Letulle vaikeaa. otin sitten pari toistoa pujottelua pelkästään, ja siinähän ei ollut mitään ongelmaa, Lettu pujotteli jopa lujaa!
Ohjauksessa käytin mahdollisimman paljon Mäkelöitä; Anjan(kin) mukaan se näyttää sopivan Letulle (alussa hän epäili voiko niin edes ohjata muuatta kohtaa, mutta jälkeenpäin kehui sitä). 
Kontakteilla annoin Letun juosta läpi "luomusti" niinkuin olen viime aikoina kisoissakin tehnyt. Otetaan kotitreeneissä sitten palkkausta kontakteilla.
Pujottelulle saimme ohjeet treenata sitä paljon (no, tämähän on ollut tarkoituskin) ja lisäksi jos vaan mahdollista niin kiertää kaikki möllikisat mitä on ja ihan simppelisti lopettaa suoritus aina pujotteluun palkkaamalla! Vaikka se sitten olisi toka este. Täytyykin nyt alkaa katselemaan möllikisoja ja merkkaamaan kalenteriin!
302423.jpg