Savio2. Kaksi n. 50 metrin jälkeä, kävelty "kanan askelilla", molemmissa 8 kapulaa (uusia!). Hyvä sää joskin hieman tuuli kuljetteli hajua. Ei vielä vanhennettu.
Ekalle jäljelle Lettu lähti sellaista haipakkaa että en meinannut perässä pysyä, ja niinhän sitä juostiin yli kolmesta ekasta kapulasta. Myös toiseksi viimeinen jäi huomaamatta. Koska kapulat ovat uusia ja en niitä kauhean kauaa taskussa pitänyt ennen jäljen tekoa, menin jäljen päätyttyä tien kautta takaisin sen alkuun (koira irti) muka "päiväkävelylle". Itse poimin ekan kapulan maasta suurieleisesti "ohhoh mikä täältä löytyikään" heti kohta Lettu toi minulle ne kaksi seuraavaa, joista tietysti ruhtinaallinen palkka. Tällä halusin vain vahvistaa sitä että kaikki kuivat kapulat joissa on ihmisen hajua noukitaan, vaikka niissä ei ole sitä kuolan ja käytettyyden hajua.
Toinen jälki menikin sitten paremmin: kahdeksasta kapulasta nousi seitsemän. Toisaalta eka jäljellä Lettu pysyi paremmin jäljen päällä, tässä toisella se kulki vähän sivussa ja seilasi, tässä vissiin tuuli enemmän ja sivuvastaisesti. Ihan ok kumminkin.