Oulussa 4 kisan turnee. OKK:n halli oli mukava paikkana, joskin paineilmahalliin kulku pyöröoven kautta ensin vähän mietitytti - onneksi vain minua, Lettua ei ollenkaan.
Lähdin kaikille radoille tokana tai kolmantena, ja tein niin että hain etukäteen verrytellyn koiran aina autosta miltei suoraan radalle. Tämä toimikin hyvin, sillä Lettu ehti juuri sopivasti kiihtyä muttei haukkunut itseään väsyksiin. Radoilla oli hyvä vire päällä!
Lauantaina eka radalla mokailtiin pujottelulla. Lettu teki sekä aloitus- että lopetusvirheen ja aikaahan tuossa tuhraantui... Toiselle radalle se kävi vähän turhankin kuumana ja karkasi aloituksesta eka esteen ohi. En sitten koko radalla saanut siihen kunnolla otetta ja virheitä tuli pujottelulla, joku rima putosi ja jonkun esteen ohikin mentiin. Ei siis hyvä joskin vauhdikas ja irtonainen suoritus.
Sunnuntain agiradalla alku näytti lupaavalta, mutta sitten Lettu karkasi putkeen (mitä en tietenkään uskonut sen tekevän koskaan enkä siksi sitä osannut yhtään varoa). Tämän jälkeen loppurata taisi mennä taas aika mukavasti, ja erityisen iloinen olin onnistuneesta pujottelusta. Hyvillä mielin hyppikselle siis.
Hyppyradalta me sitten saatiin se kauan kaivattu nolla. Ihanneaika oli tosi tiukka ja kun tälläkin radalla Lettu meinasi mennä putkeen väärällä hetkellä ja siitä aiheutui ylimääräinen mutka, jännäsin että riittääkö maiedän aika... no riittihän se, ja luokkavoittokin napsahti. Olin niin onnellinen etten edes pitkällä kotimatkalla tainnut lakata hymyilemästä!