Reissun jälkeen Lettu oli aivan intopinkeenä tottistelusta. Aloitimme ruudulla, joka tosiaankin näyttää olevan kondiksessa! Viidestä toistosta yhden kerran Lettu seisoi liian eteen, tämän kävin korjaamassa oikeaan paikkaan. Otin kaksi kertaa myös ruutuliikkeen loppuosan eli seuraamaantulon, eka kerran maasta ja toisen kerran seisomisesta. "Väärältä" puolelta tullessa Lettu tuli kiertäen minut etukautta, tätä täytyy harjoitella. Toinen puoli parempi.
Seuraamisessa täyskäännökset olivat mainittavan hyviä, niinpä päädyin kokeilemaan niitä myös juoksussa. Omat jalat meinasi mennä solmuun mutta koira pysyi hyvin mukana. Tässä on kyllä vaarana että se jättää käännöksen taas vajaaksi kun itse liikun jo eteenpäin, täytyy miettiä oma askellus kunnolla.
Lopuksi kakeja kaikilla asennoilla kahden askeleen etäisyydeltä. Asennot tulee oikein, mutta paikallapysymiseen täytyy kiinnittää huomiota. Ehkä otan nyt sitä nenästä-kiinni-jumppaa jotta oikeat liikeradat löytyvät, kun käskysanat ovat jo olemassa.